Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γρανίτα κανείς;;;;;;;;;;;;;




Γρανίτα βύσσινο

Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Προσθέτετε το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και βάζετε τη γρανίτα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου