Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κρύες κρέπες με ζαμπόν και τυρί


Κρύες κρέπες με ζαμπόν και τυρί

Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και τις αφήνετε να κρυώσουν. Προσθέτετε τα μυρωδικά, τη μπύρα και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Μοιράζετε το τυρί στις κρέπες και τοποθετείτε από πάνω μια φέτα ζαμπόν. Τις τυλίγετε σφιχτά σε ρολό.
Τις βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες και τις κόβετε σε ροδέλες πριν σερβίρετε.
Για τις κρέπες:
  • 1 κουτί Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 αυγά
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μπύρα
  • Λίγος μαϊντανός
  • Λίγο σχοινόπρασο
  • Λίγο κολίανδρο

Για τη γέμιση:
  • 8 φέτες ζαμπόν
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Τυρί κρέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου