Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ψωμί με φέτα, ντομάτα και ρίγανη



Ψωμί με φέτα, ντομάτα και ρίγανη

Διαλύετε τη μαγιά σε ½  φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνετε και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Τη χωρίζετε σε 3 μέρη, τη βάζετε σε μακρόστενες φόρμες κέικ (10x30 εκατοστά), τις οποίες έχετε αλευρώσει, και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
  • 600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ.(2½ φλιτζ. τσαγιού) Πίτυρο Βρώμης Fytro
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα ντομάτας
  • 25 γρ. (1 κυβάκι) Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. φέτα
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου