Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Κορμός Σοκολάτας η αλλιώς μωσαϊκό στην κουζίνα σας...!!! 

 

Υλικά:

  • ½ βιτάμ σοφτ
  • 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου
  • 3 κουτ. σούπας κακάο
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
  • Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Σερβίρετε κρύο!!! 


Καλή Επιτυχία!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου