Ζελέ καρπούζι
Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ.
Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ.
Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
- 800 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
- 20 γρ. (2 φάκελοι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου