Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Ζελέ καρπούζι



Ζελέ καρπούζι

Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε   το ζελέ.
Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
  • 800 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
  • 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
  • 20 γρ. (2 φάκελοι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου