Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινές πένες με ντομάτα και φέτα!!

Πρόκειται για μία συνταγή με άρωμα Ιταλίας!!!!




Υλικά

8 ώριμες ντομάτες
500 γρ. πένες ή ριγκατόνι
200 γρ. φέτα ή κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
4 κουτ. ελαιόλαδο 
2 πράσινες πιπερίες
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Βάζετε τις ντομάτες σε ταψί και τις περιχύνετε με 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και ψηνετε για 20-25 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν και να καεί η εξωτερικη τους φλούδα.Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά και σουρώνετε. Αδειάζεται πάλι στην κατσαρόλα που έβρασαν. Με πιρούνι λιώνετε τις ντομάτες και τις βάζετε στα ζυμαρικά. Προσθέτετε τη φέτα και τις ψιλοκομμένες πιπερίες , ανακατεύετε απαλά, περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε. 

Καλή Επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου